Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик температура

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик температура

Значи колеги колата , почна като дигне малко температурата да не пали от 1 вия пат , на термостата стрелката си показва каквото си иска и колата постоянно играят оборотите, и не може да се изреже ...И днеска я откарах на диягностика и ми казаха датчик за температурата той е на термостата и е с 3 крачета . Може ли да ме посаветвате от каде да си го порачам и каква цена е ?

Alfa romeo 156 1.8 2000g 144k

Първоначално публикувано от karl_che Покажи съобщение
    Значи колеги колата , почна като дигне малко температурата да не пали от 1 вия пат , на термостата стрелката си показва каквото си иска и колата постоянно играят оборотите, и не може да се изреже ...И днеска я откарах на диягностика и ми казаха датчик за температурата той е на термостата и е с 3 крачета . Може ли да ме посаветвате от каде да си го порачам и каква цена е ?

Нов от T&Н кар, например. На старо съм доволен от Scarface (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=13105)
    Това не значи, че те са единствените места и хора
    Last edited by tonov; d.m.y г., 23:10.
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от karl_che Покажи съобщение

Може и от тук: http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
      X